Ontbijtactie op vaderdag

Binnenkort is het weer vaderdag! De Vriendenkring van de kleuterschool helpt je graag om deze dag op een onvergetelijke manier te starten. Wat is er leuker dan gezellig samen te ontbijten? Met de opbrengst van deze actie dragen we bij aan de inrichting van de klassen.

Verwen je papa of iemand anders die het verdient. Of gewoon lekker jezelf!

We brengen het ontbijt ‘s ochtends aan huis. Voor slechts 10 euro (volwassene) of 7 euro (kind) geniet je van enkele broodjes en koffiekoeken, zoet of ander beleg, fruit, fruitsap … kortom, van een heerlijk ontbijt!

Bestel ten laatste op maandag 28 mei

  1. Print het bestelstrookje, vul het in en steek het samen met gepast geld in een gesloten envelop. Geef dit ten laatste maandag 28 mei 2018 aan de school.
  2. Ofwel geef je je bestelling door via e-mail: hethukkelpad@telenet.be. Schrijf het juiste bedrag over op het rekeningnummer BE11 7360 0637 1348 met vermelding van je naam en het aantal bestelde pakketten: bv. Familie Janssens, 2 volwassenen, 2 kinderen. Je krijgt een bevestiging via e-mail.

Levering aan huis of afhaling op zondag 10 juni

Op zondag 10 juni tussen 7:30 en 9:30 leveren we jouw ontbijtpakket aan huis binnen een straal van ongeveer 7 km. Indien gewenst, bellen we aan bij levering.

Je kan het pakket ook zelf komen afhalen op school tussen 7:30 en 9:30.

Laat je voorkeur weten bij je bestelling (levering of afhaling, aanbellen of niet).

Reageren is niet mogelijk