Een prachtfeest in Lozerdorp

Zondag 27 en 28 september 2014 waren gewoon schitterend. Op zaterdag kwamen 64 kraampjes naar de rommelmarkt in Lozer. Niet slecht voor de eerste keer. Er kwamen heel wat bezoekers langs om te kijken of ze hier of daar geen waardevolle spullen op de kop konden tikken. Onze grootste blikvanger van deze dag was onze rijdende estaminet.
Met soep, een drankje of een stukje taart gingen ze de standhouders en bezoekers bevoorraden aan democratische prijzen. Op zondag was het na de eucharistieviering tijd voor onze gezellige en vernieuwde brunch. Heel wat sympathisanten kwamen langs. Het werd een echt volksfeest. Iedereen beleefde een superdag. Bij een lekker glaasje genieten van een najaarszon. Gezellig was het. Ook de kinderen hebben kunnen genieten van de kermis. De gratis draaimolen op zondag, het optreden van de clown Bobo en de springkastelen… Plezier à volanté. Velen bleven zelfs tot in de late namiddag om nog eens aan te schuiven voor de lekkere oliebollen en/of barbecueworst. De winnaars van de apéro-mand (Hubert De Staebel) en de waardebon van restaurant “de zandvlooi” (De Smet David) hebben hun prijs later in ontvangst kunnen nemen bij de voorzitter van het feest comité. We willen iedereen van harte bedanken voor de steun aan de Lozerkermisvrienden en het “Lozerschooltje”. Het was een kermis om nooit te vergeten. Mercie.
Op maandag was het dan opruimen geblazen. De kleuters van Lozerschooltje hebben in de dreef alle achtergelaten afval gaan opruimen. Met twee zakken kwamen ze terug. Alles sorteren in de juiste bakken en ons MOSje was blij met deze actie. Dat hebben onze sloebers weer goed gedaan. Bravo!

lozerkermis2014 006

Reageren is niet mogelijk